سفارش تبلیغ
صبا ویژن
اخضر ابراهیمی در راستای توقف تحولات سوریه گام بردارد/ایران جزیی

دبیرکل حزب «اتحاد دموکراتیک سوری» در گفت‌وگو با فارس:
اخضر ابراهیمی در راستای توقف تحولات سوریه گام بردارد/ایران جزیی از راه حل است

دبیرکل حزب «اتحاد دموکراتیک سوری»، ایران را جزئی از راه حل تحولات سوریه خواند و بر ضرورت فعالیت «اخضر ابراهیمی» به منظور توقف تحولات این کشور تاکید کرد.

خبرگزاری فارس: اخضر ابراهیمی در راستای توقف تحولات سوریه گام بردارد/ایران جزیی از راه حل است

«شوکت عثمان» دبیر کل حزب «اتحاد دموکراتیک سوری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس دردمشق، از تمایل سازمان ملل در برگزاری کنفرانس ژنو 2 سخن گفت و در بیان علت این امر گفت: آمریکا دریافت که هیچ راه حلی جز گزینه سیاسی برای تحولات سوریه وجود ندارد.

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 92/7/28 ] [ 8:54 عصر ] [ جلال ]

نظر

نمایندهای در کنفرانس خواهیم داشت/حضور ایران برای دستیابی به راهح

عضو کمیته‌ هماهنگی معارضان سوریه در گفت‌وگو با فارس
نماینده‌ای در کنفرانس خواهیم داشت/حضور ایران برای دستیابی به راه‌حل الزامی است

عضو دفتر اجرایی کمیته‌ هماهنگی معارضان سوری با بیان اینکه هیئت مذاکره‌کننده و طرح سیاسی برای مذاکره را انتخاب کرده‌ایم، ‌گفت: تلاش داریم، یک نماینده برای معارضان انتخاب کنیم تا برنامه سیاسی واحدی برای تغییر دموکراتیک داشته باشیم.

خبرگزاری فارس: نماینده‌ای در کنفرانس خواهیم داشت/حضور ایران برای دستیابی به راه‌حل الزامی است
«احمد عسراوی» عضو دفتر اجرایی کمیته‌ هماهنگی معارضان سوریه در گفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری فارس در دمشق گفت: ما در کمیته هماهنگی ملی نیروهای تغییر دموکراتیک بر این باور هستیم که برگزاری کنفرانس ژنو2 بر اساس مقررات کنفرانس ژنو 1مقدمه‌ای برای توقف کامل خشونت‌ها در سوریه خواهد بود.

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 92/7/28 ] [ 8:54 عصر ] [ جلال ]

نظر

سوریه و ایران؛ موضوع مذاکرات ریابکوف با سفیر آمریکا در مسکو

سوریه و ایران؛ موضوع مذاکرات ریابکوف با سفیر آمریکا در مسکو

معاون وزیر خارجه روسیه با سفیر آمریکا در مسکو روز شنبه دیدار کرده و مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران با توجه به برگزاری مذاکرات ژنو و همچنین طرح نابودی تسلیحات شیمیایی در سوریه را مورد بررسی قرار دادند.

خبرگزاری فارس: سوریه و ایران؛ موضوع مذاکرات ریابکوف با سفیر آمریکا در مسکو

 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه با "مایکل مک‌فول" سفیر آمریکا در مسکو دیدار و با وی به بررسی اوضاع پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، مذاکرات ژنو در این باره و همچنین طرح نابودی تسلیحات شیمیایی در سوریه پرداخت.

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 92/7/28 ] [ 8:53 عصر ] [ جلال ]

نظر

دستاوردهای سوریه از اهمیت ژنو2 کاسته/ ژنو2 تریبونی برای اعلام پی

دستاوردهای سوریه از اهمیت ژنو2 کاسته/ ژنو2 تریبونی برای اعلام پیروزی دمشق

دستاوردهای میدانی که ارتش سوریه در مناطق مختلف سوریه به دست آورده موجب کاستن از اهمیت کنفرانس ژنو 2 شده و به اعتقاد برخی کارشناسان این کنفرانس را به تریبونی برای اعلام پیروزی دمشق تبدیل کرده است.

خبرگزاری فارس: دستاوردهای سوریه از اهمیت ژنو2 کاسته/ ژنو2 تریبونی برای اعلام پیروزی دمشق

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، بازپس‌گیری شهرک‌های «البویضة الشرقیه» در ریف دمشق و «السلام» در ریف حمص و آزادی ده‌ها روستای دیگر در مسیر حماه به حلب (مناطق شمال ادلب)، تخریب مقرهای القاعده در حومه لاذقیه و آزادی تعدادی از پایگاه‌ها در الرقه، بخشی از دستاوردهایی است که ارتش سوریه در نبرد چند روز گذشته خود علیه تروریسم به دست آورده است.

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 92/7/28 ] [ 8:52 عصر ] [ جلال ]

نظر

کنفرانس ژنو 2 آغاز راه حل سوری – سوری است

نماینده پارلمان سوریه در گفت‌وگو با فارس:
کنفرانس ژنو 2 آغاز راه حل سوری – سوری است

نماینده پارلمان سوریه با بیان اینکه به کنفرانس ژنو 2 دل نبسته‌ایم، کنفرانس مذکور را آغازی برای دستیابی به راه حل سوری- سوری خواند.

خبرگزاری فارس: کنفرانس ژنو 2 آغاز راه حل سوری – سوری است

«حسین راغب»، نماینده پارلمان سوریه و رئیس حزب «اصلاح ملی» در گفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری فارس در دمشق با اشاره به تحولات سیاسی و میدانی سوریه، تاکید کرد که تحولات سوریه به راه حل سیاسی سوری نزدیک می‌شود و افزود: پیروزی‌های میدانی ارتش سوریه در بسیاری از مناطق کشور، دستیابی به راه حل سیاسی را بسی آسان‌تر از قبل می‌کنند.

وی با اشاره حضور گروه‌های تروریستی در سوریه تاکید کرد که راه حل سیاسی باید با گزینه نظامی نیز همراه باشد، زیرا گروه‌های مسلح در همه استان‌های سوریه پراکنده هستند و به تخریب کشور مشغولند. بنابراین امکان حل سیاسی تحولات سوریه جز با از بین بردن این گروهک‌ها وجود ندارد.

راغب افزود:‌ با اینکه به کنفرانس ژنو 2 دل نبسته‌ایم، ولی این کنفرانس آغاز راه حل سوری – سوری است. زیرا نقاط اساسی گردهمایی و نشست گروه‌های سوریه در یک گفت‌وگوی فراگیر – آن هم توسط خود سوری‌ها - را به همراه دارد.

وی با اشاره به نزدیک شدن پایان تحولات سوریه گفت: سوریه به سمت پیروزی نزدیک پیش می‌‌رود. تا در آن صورت سوریه متحد و دموکراتیک همه شهروندان وطن دوست خود را در بر گیرد و همه افرادی که خواستار دخالت نظامی و یا حمل سلاح علیه فرزندان این کشور بودند را دور کند. سوریه مهد همه انسان‌های شریف جهان است.



[ یکشنبه 92/7/28 ] [ 8:51 عصر ] [ جلال ]

نظر

هفت خطای تیم دیپلماسی ایران در نیویورک + اعتراف ظریف به بخشی از

کدام بخش آنچه که در سفر نیویورک گذشت بجا نبود:
نادیده گرفتن اصول روابط بین الملل در مذاکرات تیم سیاسی کشور با آمریکا؛ اشتباهاتی که بخش کوچکی از آن در سخنان آقای ظریف در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم آمده است. اساساً دو گروهی که هویت «ضدین» یا اهداف «متناقضین» دارند، منطقاً قابل جمع نیستند مگر اینکه در آقایان منطق جدیدی بنویسند که ما و آمریکا در عین ضدیدت ماهیتی و تناقض ماهیتی اهداف قابل جمع هستیم.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، نادیده گرفتن اصول روابط بین الملل در مذاکرات تیم سیاسی کشور با آمریکا؛ اشتباهاتی که بخش کوچکی از آن در سخنان آقای ظریف در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم آمده است. تقریباً تمام ارکان اساسی یک مذاکره موفق در رفتار تیم سیاسی ایران منفی است:
1. خطا در اصل مذاکره: اساساً  دو گروهی که هویت «ضدین» یا اهداف «متناقضین» دارند، منطقاً قابل جمع نیستند مگر اینکه در آقایان منطق جدیدی بنویسند که ما و آمریکا در عین ضدیدت ماهیتی و تناقض ماهیتی اهداف قابل جمع هستیم: «النقیضان یجتمان و الضدان یجتمعان»! به همین دلیل سخنان رهبری در «وراجی» خواندن کسانی که استدلال می کنند برای اثبات «منفعت مذاکره با آمریکا»، بسیار قابل توجه است.

[ چهارشنبه 92/7/17 ] [ 7:19 عصر ] [ جلال ]

نظر

اثرات معکوس اقتصادی مذاکرات بدون پشتوانه با آمریکا

تاملی پیرامون ادعای مذاکره برای رفع مشکلات اقتصادی:
هدف دولتمردان ما از برقراری یک‌باره ارتباط با آمریکایی‌ها چیست؟! در پاسخ به نظر می‌رسد دارند مسئله اقتصادی و فشارهای معیشتی بر مردم را به عنوان دلیل مطرح می‌کنند! اگر این حرف درست باشد یعنی تیم اقتصادی باید در داخل کشور در حال بسیج همه تلاش و امکانات برای رفع مشکلات اقتصادی باشد، اما برآیند اتفاقات اقتصادی که در کشور دارد می‌افتد این را نشان نمی‌دهد!
سرویس اقتصادی پایگاه 598- حجت عبدالملکی*/ آیا ایران اکنون در جنگ اقتصادی است؟ آیا ما مردم ایران در جنگ اقتصادی قرار داریم؟ بدون هیچ توضیحی، پاسخ این سؤال، بله است. دلیل روی آوردن دشمنان به جنگ اقتصادی علیه ایران، شکست دشمنان در جنگ‌های نظامی، سیاسی و فرهنگی علیه کشورمان طی سه دهه اخیر است. خوب، اکنون که در جنگ اقتصادی قرار داریم، کم و کیف این جنگ چطور است؟ چگونه باید در این جنگ نبرد کرد؟ جواب این سؤال در نظریه «اقتصادمقاومتی» است. وقتی از اقتصادمقاومتی سخن می‌گوییم، درواقع یعنی جنگ اقتصادی علیه ما در جریان است و وظیفه ما مقاومت است که جزئیات آن را مُبدع «اقتصادمقاومتی» به‌خوبی شرح داده است.

* پیش‌بینی رهبری را زمین نهادیم

 نظریه اقتصادمقاومتی اولین‌بار در سال 1386 از سوی مقام‌معظم‌رهبری مطرح شد؛ یعنی زمانی که ایشان با درایت و تدبیر فرمودند که جنگ بعدی ما جنگ اقتصادی خواهد بود. حقیقت مهم آن است که در دوره‌ای رهبرمعظم‌انقلاب‌اسلامی از جنگ اقتصادی خبر دادند که اوضاع کشور حداقل در ظاهر، رو‌به‌راه بود، اقتصاد کشور روبه‌رشد بود و روابط دیپلماتیک ایران با دنیا خیلی خوب بود. از آن طرف هم بحران مالی سال 2008 در کشورهای غربی رخ داده بود و کشورهای غربی برای این که اقتصادشان را نجات بدهند خیلی مایل بودند که روابطشان را با کشورهای مستقلی چون ایران توسعه بدهند. در آن شرایط، رهبری فرمودند که جنگ بعدی ما جنگ اقتصادی است، اما متأسفانه کسی این حرف را مورد توجه قرار نداد.

[ چهارشنبه 92/7/17 ] [ 7:17 عصر ] [ جلال ]

نظر

امتیازی که اوباما بالاخره از روحانی گرفت

امتیازی که اوباما بالاخره از روحانی گرفت

امریکایی‌ها سالهاست که به دنبال مذاکره مستقیم با ایران هستند، یعنی بیش از سی سال، و امروز آقای اوباما رسما به خود می‌بالد که پس از سی سال اولین رئیس جمهوری است که توفیق گفتگو با رئیس جمهور ایران را پیدا کرده است. کم نبوده موقعیت‌های حساسی که امریکا پیش قدم شده تا با این مذاکره کند، نمونه مشهور آن مربوط به زمان حیات حضرت امام رحمه الله علیه، یعنی قضیه «مک فارلین» یا همان «ایران گیت» است، که فرستاده مخفی رئیس جمهور وقت امریکا (ریگان) در شرایط سخت و تنگنای جنگ تحمیلی، با یک هواپیما اسلحه به همراه هدایایی برای جمهوری اسلامی ایران آمده بود، اما امام نه تنها آن را نپذیرفتند بلکه ملاقات هر سطح از مسئولین با وی را ممنوع کردند، و نتیجه آن چیزی جز رسوایی برای ایالات متحده و خودکشی شخص «مک فارلین» نبود. این مقاومت ده‌ها ساله جمهوری اسلامی ایران از مذاکره با «شیطان بزرگ»، باعث شده که ایران چهره قهرمان بین‌المللی برای مستضعفین جهان باشد، و ایران به عنوان تنها کشوری که هژمونی امریکا را به بازیچه گرفته است، شناخته شود. و این پرستیژ و «قدرت نرم» حاصل شده از ایستادگی و مقاومت ملت و دولت ایران خود یکی از سرمایه‌ها و منافع ملی است. و امروز شاهدیم در شرایطی که به تعبییر حاج قاسم سلیمانی اوباما به خاطر قدرت ایران مجبور می‌شود در نطق رسمی خود در سازمان ملل تصریح کند که امریکا به دنبال تغییر حکومت در ایران نیست، و در صحنه بین‌المللی نیز جنگ «صفر روزه» امریکا علیه سوریه به خاطر حضور مقتدرانه ایران در منطقه، به نفع محور مقاومت پایان می‌یابد، مذاکره‌ای در سطح ریاست جمهوری با امریکا صورت می‌گیرد. فارغ از بحث اینکه آیا مذاکره با امریکا به مصلحت منافع ملی و منافع امت اسلامی است یا نه و اینکه آیا الان زمان آن رسیده است یا خیر، باید به این نکته مهم توجه نمود که نفس مذاکره امتیاز بزرگی بود که اوباما از حسن روحانی گرفت. حال باید پرسید فارغ از اینکه متن مذاکرات چه بوده است و آیا اصلا برای مردم ثمره ای خواهد داشت یا نه از جناب آقای رئیس جمهور باید پرسید که در مقابل این امتیاز بزرگ، یعنی تحقق آرزوی امریکا در مذاکره با ایران آن هم در سطح رئیس جمهور چه امتیازی گرفته‌اید، آیا اصلا امتیازی گرفته‌اید؟ و باید مراقب بود که سرنوشت ماجرای مک فارلین، این بار به عکس برای ایران تکرار نشود.

نویسنده:علی سروش



[ چهارشنبه 92/7/17 ] [ 7:2 عصر ] [ جلال ]

نظر

راه حل آمریکایی ها برای حل مشکل هسته ای ایران:

راه حل آمریکایی ها برای حل مشکل هسته ای ایران:
مشاور اوباما: شرط برداشتن تحریم‌ها، از بین بردن تاسیسات هسته ای ایران است!
نیویورک تایمز ساعاتی پیش در مطلبی عنوان کرد: ”اصل نگرانی هایی که اوباما به آنها اشاره می کرد این واقعیت بود که آیا رهبران ایران خواهند پذیرفت تا تاسیسات میلیاردی هسته ای خود را –که این حجم سنگین از تحریم ها و رنج و سختی را بابت آن متحمل شده اند- از بین ببرند؟!“ حال معلوم می شود چیزی که مشاور ارشد سابق اوباما، گری سامور، به عنوان هزینه تخفیف تحریم ها یاد کرده بود چیست: از بین بردن حاصل دسترنج هزاران دانشمند و محقق و کارگر و...

[ شنبه 92/7/13 ] [ 1:30 عصر ] [ جلال ]

نظر

روحانی چطور آمریکا را از یک بحران قطعی نجات داد؟

طرح یک پرسش امنیتی:
روحانی چطور آمریکا را از یک بحران قطعی نجات داد؟
قرار بود توجه رسانه های جهان به سرعت به سمت خبر مهم دیگری منحرف شود؛ اما کدام خبر؟ کدام خبر بواقع می تواند این شکست بزرگ را تحت الشعاع خود قرار دهد تا در پناه آن، نه تنها آمریکا از آن شکست مفتضحانه نجات پیدا کند، بلکه بتواند در سکوت و انحراف توجه رسانه ای، قطعنامه ای هم علیه سوریه تصویب کند؟ کدام خبر چنین قدرتی دارد؟ باید کدام اتفاق بزرگ اقتصادی، اجتماعی، نظامی یا کدام حادثه طبیعی رخ دهد که اذهان عمومی را از مهمترین شکست استکبار منحرف کند؟

[ شنبه 92/7/13 ] [ 1:29 عصر ] [ جلال ]

نظر

<< مطالب جدیدتر :: مطالب قدیمی‌تر >>

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه