سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آشنایی با گروهک تروریستی «جبهه اسلامی» در سوریه

آشنایی با گروهک تروریستی «جبهه اسلامی» در سوریه

شماری از گروه‌های مسلح تروریستی دارای رویکرد اسلامی در 22 نوامبر 2013 از تشکیل گروهی به نام «جبهه اسلامی» در سوریه خبر دادند که بزرگترین ائتلاف نیروهای مسلح تروریستی در سوریه به شمار می‌آید.

خبرگزاری فارس: آشنایی با گروهک تروریستی «جبهه اسلامی» در سوریه

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، به تازگی شاهد شکل گیری گروه تروریستی جدیدی در سوریه به نام «جبهه اسلامی» هستیم که در کنار گروه‌های تروریستی مسلح دیگری که در این کشور طی بحران سوریه تشکیل شدند، داعیه براندازی نظام در این کشور را دارد.

گروه جبهه اسلامی

شماری از گروه‌های مسلح تروریستی با رویکرد اسلامی در 22 نوامبر 2013 از تشکیل گروهی به نام «جبهه اسلامی» در سوریه خبر دادند که بزرگترین ائتلاف نیروهای سلفی جهادی در سوریه به شمار می‌آید.

این جبهه هدف خود را سرنگونی نظام سوریه و تشکیل امارت اسلامی در سوریه‌اعلام کرده است.

این اقدام هم زمان بود، با انحلال ائتلاف‌ها و گروه‌های مسلح تروریستی دیگری که در گذشته در سوریه تاسیس شده بود، مثل جبهه آزادی سوریه که گروه‌های شرکت کننده زیر پرچم «جبهه اسلامی» را در برمی‌گرفت.

«جبهه اسلامی» در واقع ترکیب و ساختار سیاسی، نظامی و اجتماعی مستقلی است که بیشتر گروه‌های وابسته به جریان سلفی جهادی به رهبری «احمد عیسی الشیخ» را در برمی‌گیرد و مدعی شده است که با تشکیل جبهه اسلامی موجب ایجاد تغییر و تحول بی‌نظیر در میان گروه‌های مسلح فعال در سوریه خواهد شد و گروه‌های مسلح فعال در سوریه را به سمت وحدت و یکپارچگی سوق خواهد داد تا این گروه‌ها را به جایگاهی برساند که جایگزین واقعی آنها در نظام آینده باشد.

گروه‌های تشکیل دهنده جبهه اسلامی

جبهه اسلامی را چندین گروه تروریستی تشکیل داده‌اند که مهمترین آنها «گردان التوحید» است که یکی از بزرگترین گروه‌های تروریستی مسلح در شهر حلب، در شمال سوریه به شمار می‌آید.

پس از آن باید از گروه‌های تروریستی مسلح دیگری مانند «جنبش آزادگان شام» و «سپاه الاسلام» که در ریف دمشق متمرکز هستند و همچنین «گردان صقور الشام» و «گردان الحق» و «گردان‌های انصار الشام» و «جبهه اسلامی کُردها» نام برد.

ولی هیچ کدام از عناصر دو گروه مرتبط با سازمان تروریستی القاعده در سوریه یعنی «جبهه النصره» و «امارت اسلامی عراق و شام» یا همان «داعش» را شامل نمی‌شود.

جدایی جبهه اسلامی از ارتش آزاد سوریه

جبهه اسلامی در چهارم دسامبر گذشته اعلام کرد که از ستاد مشترک گروه «ارتش آزاد سوریه» به ریاست سرتیپ فراری «سلیم ادریس» اعلام جدایی کرد و در بیانیه‌ای که به این مناسبت منتشر کرد، اعلام نمود: رابطه سابق با ستاد مشترک ارتش آزاد سوریه برای هماهنگی عملیات‌های نظامی علیه نیروهای ارتش سوریه را ندارد و با اعلام عدم وابستگی به ائتلاف معارضان سوری تصمیم نهایی خود جهت جدایی از آن را اعلام می‌کنیم.

جبهه اسلامی در ادامه بیانیه خود مهمترین دلیل جدایی خود از ستاد مشترک ارتش آزاد سوریه را، ناکارآمدی آن و عدم نمایندگی صحیح گروه‌های وابسته به آن در مناطق مختلف سوریه اعلام کرده بود.

منشور جبهه اسلامی یا طرح امت اسلامی

گروه جبهه اسلامی در منشور خود با عنوان م«طرح امت اسلامی» به حمایت از حقوق اقلیت‌ها در سایه شریعت آسمانی و تشکیل نظام بر اساس شورا متعهد شده است.

در این منشور آمده است: هدف از ساختار نظامی، سیاسی و اجتماعی جامع، سرنگونی نظام سوریه و تشکیل حکومتی اسلامی است که در آن حاکمیت متعلق به شریعت خداوند به عنوان مرجع، حاکم و ناظم رفتارهای فردی و اجتماعی و حکومتی است.

منشور مذکور در ادامه افزوده است: تحقق اهداف جبهه اسلامی تنها از طریق راه اندازی جنبش نظامی مسلح امکان پذیر است و هر وسیله یا حمایتی که به سرنگونی نظام سوریه کمک کند؛ مورد قبول جبهه اسلامی است، مگر اینکه منجر به هتاکی یا منحرف شدن انقلاب از مسیر یا در برگیرنده دیکته‌های خارجی باشد.

جبهه اسلامی در منشور خود تاکید کرده است: هرگونه اقدام و فعالیت سیاسی که قانونگذاری را تنها حق خداوند نداند و کسی را شریک ذات باری تعالی بداند، ناقض دین و وسیله‌ای نامشروع است که جبهه اسلامی نمی‌تواند، با مشارکت داشته باشد و یا آن را به رسمیت بشناسد و بدان تکیه کند.

در منشور جبهه اسلامی آمده است که این جبهه مخالف نظام‌های دمکراتیک و پارلمان‌های آن است، چرا که پایه و اساس دمکراسی مبتنی بر حق قانونگذاری برای ملت از طریق نهادهای آن از جمله اسلام است، در حالی که حکومت تنها از آن خداست.

تایید و استقبال از تشکیل جبهه اسلامی

پس از اعلام تشکیل جبهه اسلامی 10 هئیت علمی و اسلامی در سوریه تاسیس جبهه اسلامی را تایید کردند. همچنین جماعت اخوان المسلمین سوریه از اتحاد هفت گروه از گروه‌های انقلابی داخل سوریه تحت عنوان جبهه اسلامی، استقبال و اظهار امیدواری کرد که این اقدام دارای تاثیرات مثبت و ملموس بر «انقلاب سوریه» باشد.

رابطه جبهه اسلامی با داعش

بعد از اعلام تشکیل گروه جبهه اسلامی حملات چندی به پایگاه‌ها و انبارهای ستاد مشترک ارتش آزاد سوریه در منطقه مرزی «باب الهوی» صورت گرفت. این در حالی است که برخی از شخصیت‌های ارتش آزاد سوریه از جمله« لؤی مقداد»، سخنگوی ارتش آزاد اعلام کرد که عناصر و تجهیزات جبهه اسلامی به پایگاه‌های ستاد مشترک ارتش آزاد حمله کرده و انبارهای سلاح آن را تحت کنترل خود درآورده است.

روایت دیگری نیز می‌گوید که داعش حمله به پایگاه‌های ستاد مشترک را شروع کرده و توانسته است، بر انبارهای سلاح ارتش آزاد تسلط یابد. بلافاصله بعد از انتشار این خبرها سرکردگان گروه‌های آزادگان شام و جیش الاسلام مداخله کرده و باقی مانده انبارها را قبل از سلطه داعش بر آنها تحت کنترل خود در آوردند.

«عبدالملک القاضی»، یکی از سرکردگان جبهه اسلامی می‌گوید که سرکردگان داعش از گروه‌های اسلامگرای سوری تحت عنوان «جریان بیداری» یاد می‌کنند و ارتش آزاد سوریه را تکفیر می‌کنند.

جبهه اسلامی که در این مطلب از آن سخن گفته شد، با جبهه اسلامی که در دسامبر 2012 متشکل از 11 گروه مسلح تاسیس شد و جبهه آزادی‌بخش سوریه که در سپتامبر 2012 از 20 گروه مسلح تشکیل شد، تفاوت دارد.



[ دوشنبه 92/10/16 ] [ 8:59 عصر ] [ جلال ]

نظر

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه