دولت میانمار اجازه برپایی نماز در مساجد را به مسلمانان نمی دهد
تهران - شبکه الجزیره روز چهارشنبه به نقل از سخنگوی شورای علمای "روهینگا" در مالزی اعلام کرد، دولت میانمار به اقلیت مسلمان این کشور از ابتدای ماه رمضان اجازه برپایی نماز در مساجد را نمی دهد.
به گزارش ایرنا، در همین حال براساس اعلام فعالان حقوقی در مالزی و مسلمانان میانماری در شهر کوالالامپور پایتخت مالزی، "کمیته جهانی نجات مسلمانان میانمار از تصفیه نژادی" تاسیس شد.
هیئت مؤسس این کمیته اعلام کرد منطقه "آراکان" تحت محاصره کامل ازسوی دولت میانمار قرار دارد و موج بازداشت مسلمانان با فرا رسیدن ماه رمضان افزایش یافته و مساجد هم از سوی دولت تعطیل شده است.
فعالان حقوقی و کمیته جهانی نجات مسلمانان میانمار اط تصفیه نژادی، از همه دولت ها و امت اسلامی خواستند فورا برای متوقف کردن خشونت ها علیه مسلمانان میانمار وارد عمل شوند.
بیش از یک ماه از آغاز خشونت ها علیه مسلمانان میانمار سپری شده اما هنوز هیچ اقدامی از سوی جامعه جهانی برای جلوگیری از نسل کشی مسلمانان در این کشور صورت نگرفته و رسانه ها و دولت های غربی هم در برابر این جنایات سکوت اختیار کرده اند.
طی یک ماه اخیر مسلمانان میانمار که هدف حملات سازمان یافته از سوی دولت میانمار و بودایی ها قرار گرفته اند در وضعیت بسیار وخیمی به سر می برند و از دسترسی به غذا و سرپناه محروم هستند. در واقع این مسلمانان در منازل خود تحت محاصره کامل قرار گرفته اند.
فعالان مسلمان میانماری اعلام کردند گرچه چندین نهاد منطقه ای و بین المللی گزارش هایی در باره نسل کشی مسلمانان در میانمار منتشر کرده اند ولی این موضوع بسیار مهم هنوز مورد توجه نهادها و محافل بین المللی قرار نگرفته است و نقش سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن در این بحران هم کم رنگ و غیرفعال است.
کمیته جهانی نجات مسلمانان میانمار از دبیرکل سازمان ملل خواست دست به اقدام فوری برای توقف جنایات علیه مسلمانان میانمار بزند.
فعالان مدافع مسلمانان میانمار در مالزی اعلام کردند با توجه به محاصره منطقه آراکان که مسلمانان میانمار در آن اقامت دارند باید ناوگان آزادی برای شکستن این محاصره به راه انداخته شود که این اقدام مستلزم حمایت های مالی، پشتیبانی سیاسی و همکاری گسترده رسانه ها است.
این فعالان اعلام کردند اگر مسئولان کشور بنگلادش با این تلاش ها همکاری کنند، رسیدن کمک به منطقه آراکان آسانتر می شود و این در حالی است که بنگلادش از پذیرش مسلمانان گریخته از آراکان خودداری می کند.
آنچه بر رنج های مسلمانان میانمار افزوده، دور ماندن آنان از چشم جهانیان است زیرا تصاویر بسیار کمی از جنایات علیه آنان در ابتدای ماه گذشته به جهان ارسال شد اما بلافاصله ارتباط تصویری با آراکان به طور کامل قطع شد و تنها طی چند روز اخیر تصاویر جدید اما اندکی از این منطقه به رسانه ها رسید.
حالت فوق العاده و محاصره نظامی حدود یک میلیون مسلمان در آراکان، مشکلات آنان را دو چندان کرده است. این افراد حتی اجازه خرید مواد غذایی از مراکز تجاری را ندارند و اگر بین روستاهای خود تردد کنند بازداشت می شوند.
هنوز آمار دقیقی از تعداد مسلمانان کشته شده دراین کشور منتشر نشده است.
برخی تصاویر منتشره حاکی از سوزاندن مسلمانان و کشتار جمعی آنان به طرز فجیعی توسط بودایی های تحت الحمایه دولت می باشد.
[ پنج شنبه 91/5/5 ] [ 12:25 صبح ] [ جلال ]