براساس آمار به دست آمده بیش از 10 هزار تن از زنان میانمار مورد تعرض قرار گرفته و بیش از 50 هزار نفر جان خود را از دست دادهاند و بسیاری به خاطر نداشتن غذا و دارو، در شرف مرگ هستند. این وظیفه ماست که در حمایت آنها به پا خیزیم و از سازمانهای بینالمللی به خاطر سکوتشان در برابر کشتار مسلمانان میانمار بازخواست کنیم.
تجمع اعتراضآمیز دانشجویان و مردم تهران در حمایت از مسلمانان میانمار در مقابل دفتر سازمان ملل برگزار شد.
این تجمع اعتراضآمیز عصر سهشنبه در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران در جهت محکومیت کشتار مسلمانان میانمار و سکوت سازمانهای بینالمللی برگزار شد.
تجمعکنندگان شعارهای «هیهات منا الذله»، «الله و اکبر»، «وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد»، «سازمان صهیونیستی نمیخواهیم، نمیخواهیم»، «یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا»، «حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست» و «میکشم، میکشم، آن که برادرم کشت» سر دادند.
همچنین تجمعکنندگان پلاکاردهایی با مضامین «نسلکشی مسلمانان میانمار را متوقف کنید»، «انسانیت کجاست؟»، هشدار مسلمانان پس از سفر وزیر خارجه آمریکا به برمه Stop killing و تصاویری از مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) و بیاناتی از ایشان را در دست داشتند.
در این تجمع، جعفرنژاد، نماینده جنبش دانشجویی عدالتخواه به سخنرانی پرداخته و گفت: ما با این حرکت خود تلاش کردهایم که فریاد خود را بیان کنیم. این دردی که بر دوش همه مسلمانان در گوشه و کنار جهان وارد میشود، دردی نیست که به یک اقدام ختم شود. نباید فراموش شود که تنها یک اقدام و یک حرکت کافی نیست.
وی ادامه داد: امیدوارم با این اقدامات بتوانیم از دردهای مسلمانان بکاهیم.
همچنین کشمیر، یکی از فعالان دانشجویی در ادامه این تجمع گفت: براساس آمار به دست آمده بیش از 10 هزار تن از زنان میانمار مورد تعرض قرار گرفته و بیش از 50 هزار نفر جان خود را از دست دادهاند و بسیاری به خاطر نداشتن غذا و دارو، در شرف مرگ هستند. این وظیفه ماست که در حمایت آنها به پا خیزیم و از سازمانهای بینالمللی به خاطر سکوتشان در برابر کشتار مسلمانان میانمار بازخواست کنیم.
او ادامه داد: همچنین ما در اینجا جمع شدهایم تا مراتب تاسف خود را به همه کشورها بهخصوص عربستان سعودی اعلام کنیم.
پس از این اظهارات، تجمعکنندگان شعار مرگ بر آلسعود خائن را سر دادند.
در پایان این تجمع اعتراضآمیز، دانشجویان دست در دست هم داده و در جهت اتمام هرچه سریعتر کشتار مسلمانان میانمار دعای فرج را قرائت کردند و بیانیه پایانی توسط یکی از دانشجویان قرائت شد.
این بیانیه به شرح زیر است:
همانگونه که مردم فلسطین و تمامی دوستداران آزادی آن امروز بعد از گذشت 64 سال از روز نکبت، یعنی تاسیس رژیم اشغالگر قدس در پانزدهم می سال 1948 کماکان خاطره تلخ این روز را به یاد میآورند، مردم مسلمان و محروم میانمار نیز خاطرات تلخ 64 سال آوارگی را از تاریخ 4 ژانویه سال 1948 در ذهنهای خود مرور میکنند. این روز همان روزی است که استعمار انگلیس با خروج خود از کشور برمه و اعطای قیومیت مسلمانان راخین ساکن آراکان به دولت نظامی برمه رنج و عذاب این ملت را فراهم آورد. از آن زمان تاکنون مسلمانان راخین در سایه وحشت یکی از ظالمترین رژیمهای حاکم در دنیا زیستهاند اما با این همه رنج و عذاب این ملت تاکنون کمتر به گوش جهانیان رسیده است و شاید بتوان آنان را فراموششدهترین ملت مظلوم دنیا نامید.
امروز با گذشت 10 سال کماکان مسلمانان راخین تحت رنج و عذاب به سر میبرند. طی ماههای گذشته بسیاری از مسلمانان این منطقه به دست بوداییان افراطی به قتل رسیدهاند. بیش از 60 روستای محل سکونتشان به آتش کشیده شده است و بیش از 22 مسجد ویران شده و زنان متعددی مورد تجاوز قرار گرفتهاند و غریب به 100 هزار آواره به صدها هزار آورگان سالهای قبل اضافه شدند.
مطابق با گفته شاهدان عینی، آن چه برسر مرد و زن و کودک این قوم آمده است، خارج از حد تصور است. این در شرایطی است که نیروهای دولتی میانمار در اغلب موارد یا سکوت کردهاند، یا حتی خود در حملات بر ضد مسلمانان نقش داشتهاند و از همه دردناکتر این که این اتفاقات در سکوت کامل رسانهها و نهادهای بینالمللی رخ داده است. برای این رسانهها و نهادها، حقوق بشر ابزاری است برای پیشبرد اهداف که بارزترین نمونه آن را در مورد سوریه نیز میتوان شاهد بود.
ما تجمعکنندگان در برابر دفتر سازمان ملل در تهران در روزی که از سوی تشکلهای مردمنهاد دنیا به نام روز جهان همبستگی با مظلومان کشور میانمار نامگذاری شده است، اعلام میداریم:
1 ـ در نهادهای بینالمللی از جمله سازمان ملل، شورای امنیت و سازمان کشورهای اسلامی که هرچه سریعتر سکوت خود را در قبال این جنایات شکسته و نسبت به اتفاقات و نسلکشی رخداده در کشور میانمار نسبت به مسلمانان موضعگیری جدی کنند.
2 ـ کشورهای حوزه آ سه آن و دارای ارتباطات اقتصادی، سیاسی با کشور میانمار بایستی تمامی تلاش خود را در جهت اعمال فشار و توقف ظلم نسبت به مسلمانان این منطقه مبذول دارند.
3 ـ نه تنها باید سازمان ملل به سرعت وقوع فجایع در میانمار را متوقف کرده، بلکه باید در آینده هرچهسریعتر بحث حق شهروندی مسلمانان میانمار و مشکل سرزمینیشان که سه دهه است از آنان سلب شده و چند میلیون انسان را از زندگی ساقط کرده است، به آنان بازگرداند و به شکل جدی در دستور کار خود قرار دهند.
4 ـ از کشور مسلمان بنگلادش درخواست میکنیم تا هرچه سریعتر نسبت به بازگشایی مرزهای خود و پذیرش آورگان مسلمان ساکن در مرزها اقدام کنند تا از تحقق فاجعه انسانی جلوگیری شود. ضروری است هرچه سریعتر تدابیری جهت مجازات مصوبان و عاملان کشتار تخریب و تجاوز به مسلمانان شکل گیرد.
در پایان از ملت روزهدار ایران و تمامی سازمانهای مردمنهاد و NGO های مستقل در سراسر دنیا که درد انسانیت و مشکلات تحمیل شده بر گرده مستضعفین از جانب مستبکرین دارند، تقاضا داریم تا با اجرای طرحهای جمعآوری کمک دست به دست هم داده و هرچه زودتر مقدمات راهاندازی ناوگانهای کمکرسانی و بشردوستانه را برای التیام دردهای مستضعفین این دیار فراهم کنند.
[ پنج شنبه 91/5/5 ] [ 10:51 عصر ] [ جلال ]