سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کشتار مسلمانان در میانمار بررسی میشود

 

سازمان ملل بالاخره واکنش نشان داد:

کشتار مسلمانان در میانمار بررسی میشود

UNHRCبه دنبال انتشار اخباری درباره سوءرفتار نیروهای امنیتی میانمار در ایالت راخینه، «ناوی پیلای»، کمیسریای عالی کمیته حقوق بشر سازمان ملل خواستارتحقیقات مستقل در این باره شد. وی با اشاره به اینکه نیروهای امنیتی برای سرکوب مسلمانان به این منطقه اعزام شده‌اند، افزود: حداقل 78 نفر در پی این خشونت‌ها کشته شده‌اند اما آمار غیررسمی ...

 

 

به دنبال انتشار اخباری درباره سوءرفتار نیروهای امنیتی میانمار در ایالت راخینه، «ناوی پیلای»، کمیسریای عالی کمیته حقوق بشرسازمان ملل خواستارتحقیقات مستقل در این باره شد.

 http://www.fardanews.com/files/fa/news/1391/4/26/101053_636.jpg

 

وی با اشاره به اینکه نیروهای امنیتی برای سرکوب مسلمانان به این منطقه اعزام شده‌اند، افزود: حداقل 78 نفر در پی این خشونت‌ها کشته شده‌اند اما آمار غیررسمی بالاتر از این میزان است.

دولت میانمار معتقد است مسلمانان روهینگیا باید از این کشور اخراج و به اردوگاه‌های پناهندگان سازمان ملل منتقل شوند. به همین دلیل این کشور محدودیت‌هایی را درباره تحرک مسلمانان اعمال و همچنین حق آن‌ها برای برخورداری از زمین، تحصیل و خدمات عمومی را ضایع کرده است.

علاوه بر این، تندروهای بودایی دست به کشتار و شکنجه مسلمانان و اخراج آنها از خانه‌هایشان کرده‌اند.

مسلمانان روهینگیا بنا به دلایلی واهی به حاشیه رانده شده‌اند. تعلق مسلمانان به کشورهای دیگر و مهاجرت از موطن اصلی دلایلی است که میانمار با توسل به آنها در صدد حذف و قتل عام آنها هستند. دولت میانمار ادعا می‌کند مسلمانان این کشور متعلق به سه کشور متفاوت هستند. برخی از آن‌ها از چین، برخی دیگر از بنگلادش و برخی دیگر نیز از کشور دیگری مهاجرت کرده‌اند.

کمیسریای عالی کمیته حقوق بشر سازمان ملل اظهار داشت: موج گزارش‌ها از منابع مستقل نشان‌دهنده اقدامات خشن و تبعیض‌آمیز نیروهای امنیتی و دخالت آنها در درگیری‌هاست. به علاوه، گزارش‌ها نشان می‌دهد احتمالا واکنش عجولانه اولیه مقامات میانمار به درگیری‌ها موجب شد مسلمانان به ویژه اعضا جامعه روهینگیا هدف خشونت‌ها قرار بگیرند.

طبق گزارش آژانس پناهندگان سازمان ملل، 80 هزار نفر از مسلمانان میانمار به دنبال درگیری‌های داخلی از محل زندگی خود اخراج شده‌اند که بیشتر آنها اکنون در چادر زندگی می‌کنند و عده‌ای نیز از ترس حاضر به بازگشت به خانه‌های خود نیستند.

آندرج ماهکیک، سخنگوی این آژانس در این باره گفت: بسیاری از مسلمانانی که از خانه‌های خود رانده شده‌اند به کارکنان آژانس پناهندگان سازمان ملل گفته‌اند مایلند به خانه‌های خود باز گردند و کار خود را از سر بگیرند اما امنیت جانی ندارند.

منبع: خبرگزاری فارس

 



[ چهارشنبه 91/5/11 ] [ 10:58 عصر ] [ جلال ]

نظر

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه