سفارش تبلیغ
صبا ویژن
همزمان با انتشار خبر بازداشت ژنرال ترکیه و حضور نیروی ویژه انگلی

همزمان با انتشار خبر بازداشت ژنرال ترکیه و حضور نیروی ویژه انگلیس در سوریه
العربیه چرا اصرار دارد ایرانی‌های ربوده شده در سوریه نظامی هستند

خبرگزاری فارس: ربایش زائران ایرانی در زینبیه دمشق و طرح ادعای تکراری العربیه درباره هویت این افراد، بار دیگر این سوال را مطرح می‌کند که چرا تلاش می‌شود زائران ایرانی در سوریه نظامیان ایرانی معرفی بشوند.

خبرگزاری فارس: العربیه چرا اصرار دارد ایرانی‌های ربوده شده در سوریه نظامی هستند

 

به گزارش فارس،‌ ظهر روز شنبه (14 مرداد ماه) یک اتوبوس حامل زائران ایرانی به دست گروهکی مسلح ربوده و به مکان نامعلومی منتقل شد، تا دستمایه جدیدی شود برای رسانه‌های عربی ضدسوری و ضدایرانی مانند شبکه العربیه.

حدود 17 ماه از بحران‌‌سازی جبهه غربی-عربی در سوریه می‌گذرد. در این مدت انواع فشارهای نظامی، رسانه‌ای، سیاسی، اقتصادی و البته فشار جنگ روانی علیه سوریه وارد شده اما سوریه بر خلاف تنوع قومیتی خود، شاهد اتحاد کم‌نظیر سه ضلع دولت، ملت و ارتش است. طبیعی است که بر خلاف ضربات دردناکی که این بحران تاکنون به مردم و دولت سوریه زده است، با تداوم اتحاد سه‌ضلعی سوریه، 17 ماه توطئه علیه دمشق در نتیجه نهایی ناکام مانده باشد.

در حوزه جنگ روانی جبهه عربی-غربی علیه سوریه، یکی از سوژه‌های خبری همیشه این بوده است که وانمود شود، ایران و روسیه که از حامیان سوریه هستند، در تحولات میدانی این کشور دخالت مستقیم دارند اما این ادعا هیچ‌گاه از حد ادعا فراتر نرفته است.

از منظر مخالفان سوریه، یکی از بهترین راه‌ها برای اثبات این ادعا، بازداشت افراد ایرانی در سوریه است که عضو نیروهای مسلح ایران یا به عبارتی «نظامی» باشند. اما زمانیکه افراد نظامی ایرانی در سوریه حضور ندارند، بهترین راه، بازداشت ایرانی‌های حاضر در سوریه است. بنابراین زائران ایرانی اهداف خوبی هستند برای اینکه وانمود شوند نظامیان ایرانی هستند.

پیش از این گروهکهای مسلح، چندین ایرانی شاغل در نیروگاه برق جندر در سوریه را ربوده بودند. شبکه خبری العربیه با پخش تصاویری از کارت پایان دوره ضرورت این افراد اعلام کرد که ایرانی‌های ربوده شده، عضو سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران هستند. با همه جنجال ایجاد شده درباره این مهندسان ایرانی، اکنون هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند که این افراد نظامی بودند بلکه قراردادهای ایران و سوریه در حوزه تاسیس نیروگاه و پست‌های برقی بخوبی هویت مهندسان ربوده شده را نشان می‌داد.

اکنون در ماجرایی جدید، 47 ایرانی زائر زینبیه در راه بازگشت به فرودگاه برای عزیمت به ایران ربوده می‌شوند و بار دیگر العربیه با انتشار تصاویری اختصاصی از آنان و کارت هویتی و پایان دوره ضرورت این افراد، ادعا می‌کند که برخی افراد ربوده شده نظامی هستند. گذشته از اینکه ارتباط تنگاتنگ گروهک‌های مسلح تکفیری عامل ربایش، با شبکه العربیه و پخش تصاویر انحصاری از ایرانیان ربوده شده در نوع خود نکته‌ای مهم است، در پاسخ به این ادعا باید به چند نکته اشاره کرد:

1- این ادعای العربیه به قدری تکراری و البته بدون مدرک است که حتی مخالفان دمشق هم با عدم واکنش به این ادعا، نشان داده‌اند که آن را باور ندارند.

2- اگر ربوده‌شدگان، نیروهای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران بودند، چرا هیچ یک مسلح نبودند؟ مگر نه این است که رسانه‌هایی مانند العربیه ادعا می‌کنند که نیروهای ایرانی در کنار نیروهای مسلح سوریه معترضان را سرکوب می‌کنند و با عناصر گروهک ارتش آزاد مبارزه می‌کنند؟ البته این اتهامی است که قبلا به حزب‌الله لبنان نیز نسبت داده شده بود.

ولید المعلم هفته گذشته در سفر اخیر خود به تهران در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرانی خود در پاسخ به سوالی درباره توافقنامه دفاعی ایران و سوریه تصریح کرد که نیروهای مسلح و ارتش سوریه توان کافی برای مقابله با بحران کنونی و حمله خارجی به کشورش را دارند.

3- اگر زائران ایرانی، نظامی بودند، آیا معقول است که نزدیک به 50 نظامی بدون تدابیر امنیتی و حفاظتی و صرفا با یک اتوبوس در دمشق تردد کنند تا اینگونه طعمه گروهک‌های مسلح بشوند؟

4- اگر زائران، طبق ادعای العربیه، نظامی باشند، آیا با کارت عضویت در سپاه و نیروی مسلح ایران بدون تدابیر امنیتی و به صورت خلع سلاح شده تردد می‌کنند تا در صورت بروز هر گونه مشکل، مدرک عضویت در سپاه را تحویل گروهک‌های مسلح بدهند تا در العربیه نمایش داده شود؟ هر چند که العربیه کارت پایان دوره ضرورت را مدرکی بر نظامی بودن افراد عادی تلقی می‌کند.

5- اگر اتوبوس حامل زائران ایرانی، حامل حدود 50 نظامی ایرانی بود، چرا نیروی مسلح سوریه یا نیروی امنیتی آن، هیچ‌گونه پوشش حفاظتی برای آن در نظر نگرفته بود تا مانع تعرض گروهک‌های مسلح به آن نشود؟

در پایان ضمن تکرار این سوال که «چرا العربیه اصرار می‌کند که از زائران ایرانی، نظامیان وابسته به سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، بیرون بکشد؟» باید به نکته مهم دیگری در تایید زائر بودن ایرانی‌های ربوده شده اشاره کرد و آن این است که شبکه العربیه امروز مدعی بود که چگونه ممکن است در شرایط کنونی سوریه که خود نظام  و دولت این کشور اعلام می‌کند که در حال مبارزه با گروهک‌های مسلح هستند، زائر ایرانی برای زیارت به دمشق سفر کند؟.

در پاسخ باید «عمق علاقه ایرانی‌ها به اهل بیت‌ پیامبر اعظم (ص)» را به شبکه «سعودی» العربیه یادآور شد و تذکر داد در زمانیکه عراق نیز پس از آغاز اشغالگری آمریکا، اوضاع نابسامان امنیتی داشت و خطر انفجار هر نقطه از کربلا و سامراء و کاظمین را تهدید می‌کرد، بسیاری از زائران ایرانی از سراسر ایران بدون توجه به هشدارهای امنیتی روانه عتبات عالیات می‌شدند و این موضوع در خصوص خواهر و کریمه گرامی امام سوم شیعیان نیز صادق است.

بنابراین در زمانی که از حلب سوریه خبر می‌رسد که یک ژنرال ترکیه‌ای بازداشت شده و در حال انتقال به دمشق است یا «میل‌آن ساندی» انگلیس تاکید می‌کند که احتمال حضور نیروهای ویژه انگلیسی در سوریه روز به روز قوت بیشتری می‌گیرد، یا زمانیکه مسئولان سوری اعلام کردند که در ماه‌های گذشته 40 افسر ترکیه یا چند مقام اردنی و یک افسر سعودی را در سوریه بازداشت کرده‌اند، بار دیگر این سوال را باید کرد که العربیه از نظامی خواندن زائران ایرانی به دنبال چیست؟.



[ دوشنبه 91/5/16 ] [ 1:0 صبح ] [ جلال ]

نظر

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه